Μεμβράνες κτιρίων, μεμβράνες αυτοκινήτου, αντιηλιακές μεμβράνες, μεμβράνες αμμοβολής, e-shop
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831613 |
3ο χλμ Λεωφόρου Μηχανιώνας - Επανωμής, Θεσσαλονίκη

Τί κερδίζω τοποθετώντας μεμβράνες

Μείωνουν τη ζέστη

Μείωνουν την αντηλιά

Αποβάλλουν την υπεριώδη

Προσθέτουν κύρος

Ομορφαίνουν την εμφάνιση

Προσφέρουν διακριτικότητα

Οικονομία στο ρεύμα των κλιματιστικών

Προστατεύουν εσάς και την περιουσία σας

Συγκρατούν τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος

Είσοδος πελατών

Το καλάθι μου

 x 
Cart empty

Τα προϊόντα που μπορεί ο επισκέπτης να αγοράσει μέσω του JDR, κόβονται στις διαστάσεις που ζητήθηκε κατά την παραγγελίας. Λόγω του γεγονότος αυτού, δηλ: ότι το προϊόν κόβεται στη διάσταση που ζητάτε, δε μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή των εμπορευμάτων.

Επιστροφή εμπορευμάτων γίνεται δεκτή μόνο εφόσον σας στείλαμε λάθος τύπο μεμβράνης από αυτόν που αναγράφεται στη παραγγελία σας.

Όροι Επιστροφής

  • Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση
  • Το προϊόν να μην έχει κακοποιηθεί (τσαλακωθεί, πιεστεί, κλπ.), έτσι ώστε να είναι σε κατάσταση ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί
  • Να μην λείπει υλικό, βάση τις αρχικής παραγγελίας

Διαδικασία επιστροφής

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

    Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310831613 είτε μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831613